MAYFLOWER

MAYFLOWER Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3501 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mayflower. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 0:59 Gatverdamme. Sorry ik zeg dit niet snel maar wat was het GOOR. Kipsate was om niet te vreten kip was LETTERLIJK niet gaar genoeg. Wat is dat voor bami? Ik klaag echt niet snel maar bah bah had hoge verwachtingen echt waar maar vond het niet oke
8 aug 2022 om 20:43 Hadden een Indische rijsttafel besteld voor 2 personen met vooraf soep. Na bijna 2 uur (!) kregen we ons eten. Soep was in de tas gaan lekken: alles zat onder. We hadden plas soep en vermicelli bij de voordeur liggen. Compensatie gaven ze niet. Boos
8 aug 2022 om 20:06 Het eten werd eerder bezorgd en de kwaliteit was erg goed! Geen ‘te vette’ gerechten, echt prima gegeten!
8 aug 2022 om 19:50 heerlijk.
6 aug 2022 om 19:33 Top was het eten en het eten werd ook nog eens eerder bezorgd helemaal tevreden
5 aug 2022 om 22:28 Het eten was goed, maar de bezorging slecht. 2 uur van te voren besteld, maar 35 minuten te laat bezorgd.
5 aug 2022 om 20:03 Precies op tijd bezorgd en lekker eten. Moest alleen de banaan van de verpakking afpulken.,zou in een bakje kunnen bijv.
5 aug 2022 om 19:18 3x5 sterren!! Mijn dank voor de heerlijke maaltijd!!
3 aug 2022 om 21:42 Bedankt voor de heerlijke maaltijd! Een genot zoals altijd. 3x5 sterren! :)
31 jul 2022 om 22:14 De loempia's waren niet knapperig, slap en niet warm. De soep was ook niet al te warm. Of het eten heeft te lang in het restaurant gestaan of de bezorger is te lang onderweg geweest. Dit heb ik bij jullie wel eens beter meegemaakt. Jammer.
31 jul 2022 om 21:37 Het eten was goed heet nog en het smaakte verrukkelijk en binnen aangekondigde tijd bezorgd
30 jul 2022 om 21:28 3x5 sterren met een griffel!! (1x5 voor de keukenstaf!!) Bedankt voor het heerlijke maal voor 3 ! :D Zoals altijd Smullen! :)