MAYFLOWER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4116 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mayflower. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 19:31 Altijd heerlijk eten, alleen ik vind het wel duur worden. We bestelden een tijd geleden elke week, maar dat is niet meer te doen.
14 jul 2024 om 20:25 Het was weer top.
14 jul 2024 om 19:08 Eten was echt heerlijk. Ruime porties je kan er makkelijk nog een avond van eten. Echt een aanrader
9 jul 2024 om 16:05 Voldoende en smaakvol Nasi speciaal en Loempia
9 jul 2024 om 4:15 Pelayanan bagus dan makanan enak !!! Terima kasih !!!
30 jun 2024 om 19:45 Was prima op tijd mijn bestelling en het eten was uitstekend
28 jun 2024 om 17:09 Alles was perfect. Eten was goed warm en goede service! Bedankt!!
24 jun 2024 om 11:22 Was snel koud en het was erg weinig eten en niet erg lekker
23 jun 2024 om 22:48 Qua smaak en bereiding vind ik het toch achteruitgaan. Vroeger was het meer Ind/Chinees . Je had dan bami Rammes of nasi rammes. Nee zoals vroeger smaakt het niet meer!!
22 jun 2024 om 21:51 Was prima en lekker
22 jun 2024 om 13:15 Het was prima op tijd klaar. Helaas viel de loempia dit keer wat tegen. Er zat zoveel taugé in dat we van de rest niets meer konden proeven. Jammer zijn beter gewend
21 jun 2024 om 20:49 Is al jaren gewoon het lekkerste en beste Chinese restaurant in Haarlem. En ze doen niet moeilijk over bezorgen in Vijfhuizen. Gewoon top